Sidor

Det händer saker varje timme :)

Oj vad det händer mycket. Det senaste är RETOY, som fick en egen flik på hemsidan. Det innebär att våra barn kan ta med sig en leksak till Vingen och byta den mot något man hellre vill ha. Det gynnar alla. På vägen in eller ut från Vingen så passar man såklart på att strosa runt bland våra utställare, hoppa trampolin, vinna choklad eller sätta sig i trappan och njuta av våra lokala artister. Det är en dag för alla, av oss alla. På Festivalområdet på Amhult hittar du bl a:
Hotell Dahlia, Mary Kay fristående hudvårdskonsult Helene Lindström, Mjöviks Konditori, The local factory, Pannkakskyrka, Göteborgs kommun, PRO, Rawmood, Trafikkontoret, TFF, Erik Olsson Fastighetsförmedling, Moderaterna, Lionslådan och såklart Lillens tivoli mfl.

På Torslanda Torg får barnen springa sina egna lopp med fina medaljer och annat smått och gott till löparna, vi har barnens favoriter Allgott och Villgott på scen. Sim- och Livräddningssällskapet är där och visar hur du gör om en olycka inträffar, barnen kan provsitta i räddningstjänstens bilar, ni kan prata hus med Husmanhagberg, bli ansiktsmålade och mycket mer. Kom i tid då det brukar vara smockat med folk.


Kring krysset kommer våra scouter från Scoutkåren Tor visa vad dom kan allra bäst, det blir öppen eld, vindskydd och andra aktiviteter. Vi kommer även ha Bulycke Ryttarförening som erbjuder barnen att ta sig en ridtur eller åka häst & vagn. Här finns även en av frågorna på vår Festivalpromenad så helt klart värt ett stopp.


Håll er uppdaterade här då det händer saker heeeela tiden :)